Försörjningsförvaltningen, Borås

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar goda, säkra och hälsosamma måltider till våra patienter och besökare. Du erbjuds variation i ditt arbete då du arbetar med allt från daglig planering, tillagning av måltider och specialkoster, till ansvar för uppföljning och egenkontroller.

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. 

För att bidra till god service i rollen som kock behöver du:

  • ett stort engagemang och intresse för mat
  • vara noggrann och ansvarstagande
  • ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
  • trivas i en miljö där man behöver anpassa sig utifrån nya förutsättningar.


Du har en gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig utbildning, alternativt annan gymnasieutbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms som likvärdig. Du har några års erfarenhet som kock, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt aktuella kunskaper i livsmedelshygien. 

Du har en god datorvana samt kan kommunicera väl på svenska då samarbete är en viktig grund i arbetet. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment. Som person är du noggrann, självgående och driver själv ditt arbete framåt men kan enkelt anpassa dig efter nya förutsättningar. 

Tidigare arbetserfarenhet av tillagning av specialkost är meriterande.


Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Förmåner för medarbetare - Västra Götalandsregionen (vgregion.se) 

Övrigt
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadsavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5841
Kontakt
  • Teresa Grafström, Servicechef, 0702751189
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb