NU-sjukvården

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Varför NU-sjukvården? 

NU-sjukvården är ett av Sveriges största länssjukhus. Här finns också en av de största och modernaste akutmottagningarna i landet. Oavsett om du är läkarstuderande, AT-läkare, ST-läkare eller färdig specialist har du som läkare hos oss både bredd och djup och många områden att välja bland. Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant arbete, goda utvecklingsmöjligheter och möjligheter att forska! 

https://www.nusjukvarden.se/jobba-hos-oss/jobba-som-lakare/

Studerar du till läkare och är intresserad av semestervikariat?

Inför sommaren 2024 söker flera kliniker underläkarvikarier för placering på NÄL, Norra Älvsborgs Länssjukhus, i Trollhättan och på Uddevalla sjukhus.

Studerande från termin 9 till och med examen arbetar som underläkare och anställs som medicine studerande. För att arbeta vikarie som underläkare innan du har tagit examen behövs ett särskilt förordnande från Socialstyrelsen. Har du läkarexamen anställs du som underläkare ej leg

Bifoga studieintyg där det framgår vilken termin du går/avslutat samt hur många poäng du hittills har. Alternativt läkarexamensbevis om du är färdig med din utbildning. 

Ange gärna i din ansökan vilken/vilka specialiteter/placeringar eller verksamheter du är intresserad av!

Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under hela ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Trollhättan och Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5827
Kontakt
  • Johanna Hektor, HR-specialist, johanna.hektor@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Andreas Vallebrant, SYLF, andreas.vallebrant@slf.se
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-12-31

Tillbaka till lediga jobb