Folktandvården, Sannegården, Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Folktandvården Sannegården är en dynamisk arbetsplats där vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi är en framåtinriktad klinik som har som målsättning att vara den bästa arbetsplatsen för dig och dina kollegor. Vårt uppdrag är att se till att alla är Friska i munnen – hela livet. Jobbar du hos oss kommer vi att erbjuda utveckling från första dagen och möjligheten att påverka vår verksamhet så att våra patienter får bästa möjliga vård. Vill du jobba på Hisingen och gillar havsutsikt så är Folktandvården Sannegården kliniken för dig.

Vi söker nu en tandläkare som skall hjälpa oss att ge våra patienter bästa möjliga service och bästa möjliga vård.

Sannegården är en helt nybyggd klinik med 10 moderna, ljusa och helt digitaliserade behandlingsrum. Idag är vi 24 anställda i blandade åldrar och vi värnar om mångfald. Kliniken ligger centralt placerad på Norra Älvstranden, granne med Lindholmen och Eriksberg, den snabbast växande delen av Göteborg.

Hos oss får du:

  • Goda utvecklingsmöjligheter 
  • Förmåner som uppmuntrar till god hälsa
  • Är du nyutbildad kommer du att ingå i ett omfattande introduktionsprogram

På kliniken erbjuder vi all typ av tandvård, allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård som implantat, estetisk tandvård och lustgas. Du kommer att möta mest vuxenpatienter men även barn och du får använda och utveckla din kompetens fullt ut tillsammans med tandsköterskor och tandhygienister.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad tandläkare och gärna med några års erfarenhet, men viktigast av allt är att du har en vilja att utvecklas. 

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om du har utbildning/examen från ett annat EU/EES-land än Sverige och saknar referenser kan det bli aktuellt med kompletterande teoretiska och kliniska arbetsprover som en del av rekryteringsprocessen.

Övrigt
Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5707
Kontakt
  • Klinikchef: Kamilla Olsson, 0703-111574
Facklig företrädare
  • TT: Stella Malmcrona, 0735530971
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb