Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Urologi, Urologmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhetsområde Urologi tillhandahåller urologisk sjukvård till invånarna i Stor Göteborg inklusive Mölndal och har dessutom ett övergripande ansvar för hela Västra Götalandsregionen. Inom urologin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar vi med sjukdomstillstånd i urinvägarna hos kvinnor och män. Detta innefattar en lång rad diagnoser, såsom urininkontinens, neurogena blåsrubbningar, njursten och olika former av urologisk cancer. Sammanlagt vårdas cirka 2 600 patienter årligen i slutenvård och vi tar emot cirka 20 000 patientbesök på Urologmottagningen varje år. Varje år utförs dessutom cirka 1 300 operationer. Arbetsuppgifterna på urologmottagningen är således mycket varierande. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal. Vi är ett gott gäng som gärna vill ha nya arbetskamrater.

Vad erbjuder vi dig?

  • Ett omväxlande arbete.
  • Medverka i tvärprofessionella förbättringsarbeten.

Hos oss på urologimottagningen får du en individuellt anpassad introduktion och bredvidgång. Erfarna kollegor kommer att stötta dig att komma tillrätta i ditt nya jobb.

Arbetsuppgifter

Som ekonomibiträde på urologimottagningen kommer du att få ansvar för att förbereda och att iordningsställa före och efter patienternas besök. Du ansvarar för patientkök, sköljrum och andra gemensamma utrymmen. Du har varierande arbetsuppgifter som att beställa förrådsvaror och tvätt, packa upp varor, gå olika ärenden till exempel lämna prover eller hämta medicintekniska produkter som varit på service.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av sjukhusvård. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, ser betydelsen av att hålla ordning och struktur. Du är noggrann och serviceinriktad. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4113
Kontakt
  • Vårdenhetschef Roger Andrén, 031-3429766
Facklig företrädare
  • Kommunal, Gulsum Kibar, 031-3426833
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb