Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Mottagning för personlighetssyndrom

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Välkommen till Mottagning för Personlighetssyndrom!

Mottagning för Personlighetssyndrom är en ny mottagning som startade 5te september 2022. Mottagningen är en del av den omorganisering som skett inom Psykiatri Affektivas öppenvård och är nu en subspecialiserad mottagning som riktar sig mot personlighetssyndrom. Det är en stor mottagning där vi arbetar i tvärprofessionella team bestående av psykolog, sjuksköterska, kurator, arbetsterapeut, skötare, fysioterapeut och läkare. Det finns goda möjligheter till professionellt utbyte samt utvecklingsarbete. Vår arbetsplats präglas av hög professionalitet och öppet klimat.    

Vad erbjuder vi dig?

Som en av Psykiatri Affektivas sjuksköterskor ingår du i en organisation där utvecklingsarbete, fortbildning och handledning ses som viktiga för en bra arbetsmiljö. Yrkesutveckling för sjuksköterskor sker aktivt både centralt och på vår mottagning. 

Arbetsuppgifter

Nuvarande sjuksköterska går på föräldraledighet och vi söker en vikarie. Tjänsten är placerad inom ett av våra tre basteam. I sjuksköterskans ansvarsområde ingår arbetsuppgifter innefattande både individuella kontakter i form av arbete som fast vårdkontakt, akutbedömningar, medicinuppföljningar, samarbete med teamets läkare och samverkan med vårdgrannar. Vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta med patienter i grupp. Undervisning och handledning av studenter kan förekomma. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i psykiatrisk öppenvård samt erfarenhet av arbete med vår målgrupp. 

Följande är meriterande:

  • Specialisering i psykiatri.
  • Grundläggande psykoterapiutbildning.
  • Vidareutbildning i olika typer av samtalsmetoder så som MI.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Som person är det viktigt att du har ett äkta intresse för mänskliga möten och att du är målinriktad och flexibel i ditt arbete. God samarbetsförmåga och ett intresse av att arbeta i team och ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4012
Kontakt
  • Enhetschef Emilie Lavebäck, 0700-825076
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Teresia Olsson, 031-3420889
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb