Folktandvården, Floda

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om jobbet
Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor, som fungerar som bollplank och inspirationskällor.

Dina arbetsuppgifter förutom assistans består av reception, steril och samt ett utarbetat uppgiftsväxlingsarbete. Du kommer därför att få användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati, samarbete och servicekänsla.

Om oss
Folktandvården Floda är en arbetsplats där vi ständigt arbetar med verksamhetsutveckling. Vi har stort fokus på att hänga med utvecklingen, allt för att ge patienterna den bästa vården och skapa en god arbetsmiljö.

Du kommer att få stora möjligheter till individuell kompetensutveckling och för dig som är ny i arbetet har vi erfarna kollegor att handleda dig. 

Vi har en stabil ekonomi och ett ständigt tillflöde av nya patienter. Personalstyrkan består idag av 18 medarbetare varav 10 tandsköterskor, 2 hygienister och 5 tandläkare i blandade åldrar.

Du tar dig lätt till Floda, då vi har goda tåg- och bussförbindelser med täta avgångar. Är bil ditt alternativ, finns fri parkering.

Om dig
Söker Dig, utbildad tandsköterska med godkänd utbildning av MYH, som vill  jobba såväl med vuxna som med barn, samt uppskattar goda arbetskamrater i en bra arbetsmiljö.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Därför måste du trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av Folktandvården VGR tvååriga utvecklingsprogram.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut.

Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Floda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3756
Kontakt
  • Klinikchef, Anette Tunius, 076-9402580
  • Klinikkoordinator, Ann-Louice Larsson, 070-0824752
Facklig företrädare
  • Therese Lindqvist, Vision, 010-4417280
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb