Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, An/Op/Iva, Operation 7

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet in i framtiden? Då har du hittat rätt - välkommen till oss!

Vi på Operation 7 är en mindre, personlig enhet, på det stora Universitetssjukhuset Sahlgrenska. Vi har en varierande verksamhet med patienter i alla åldrar och vi opererar både elektiva och akuta patienter i vårt dagliga operationsprogram. På vår enhet med fem operationssalar arbetar vi med högspecialiserad vård och bedriver läns- regions och rikssjukvård med speciell inriktning på tumörkirurgi, näskirurgi, titankirurgi, öronkirurgi inklusive cochleära implantat och avancerad scopiverksamhet. Vi utför även käkkirurgi på vår enhet och har ett nära samarbete med plastikoperation kring de patienter som behöver det.  

Vad erbjuder vi dig?

  • Vi erbjuder en intressant heltidstjänst förlagd på dagtid måndag till fredag.
  • Hos oss får du och hela verksamheten möjlighet att utvecklas genom kurser och eget ansvarsområde.

Vi vill att du får en god start och erbjuder en individuellt anpassad introduktionstid på sex till åtta veckor, beroende på tidigare erfarenhet. Som nyanställd har du två utsedda handledare och tillsammans arbetar ni utefter vår introduktionsplan. Vi har regelbunden uppföljning och avstämning för att du ska känna dig trygg och trivas på din nya arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som operationssjuksköterska hos oss får du variation i arbetet, då vår verksamhet omfattar allt från korta ingrepp till heldagsoperationer i samarbete med flera team. I vårt dagliga operationsprogram opererar vi patienter som ingår i dagkirurgisk verksamhet, slutenvård och akutverksamhet. Vi har ett nära samarbete med käkkirurgin och även plastikkirurgin kring de patienter som behöver vård från flera specialiteter.

Om dig

  • Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Vi välkomnar både erfarna och nyutbildade operationssjuksköterskor. 
  • Meriterande för tjänsten är tidigare arbetslivserfarenhet som operationssjuksköterska och erfarenhet av att arbeta i T-Doc, Melior och Orbit.
  • Du gillar att arbeta i team, tycker om att arbeta flexibelt med varierade arbetsuppgifter.

Tillsammans med dina kollegor vill du vara med och skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevisAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3591
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Susann Pavel, 0722-448111
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Karin Lundgren, 031-3428330
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Tillbaka till lediga jobb