Angereds närsjukhus, Specialistcentrum Barn och Unga, Gamlestaden

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Om oss
Vid Specialistcentrum Barn och Unga Gamlestaden arbetar motiverade och utvecklingsinriktade medarbetare. Tillsammans bedriver vi specialistsjukvård med utgångspunkt i barn och ungdomars medicinska och psykiska behov. Vi möter barn i åldrarna 0–18 år. Vi har till största delen planerade besök men även vissa akutbesök av kroniskt sjuka barn och barn under ett år. Verksamheten har även ett folkhälsoansvar och arbetar i nära samverkan med kommunens verksamheter. Vi består av två likvärdiga mottagningar, en i Angered och en i Gamlestaden. Hos oss arbetar specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin, psykiatri och neurologi samt barnsjuksköterskor, psykologer, kuratorer, logopeder, dietister, specialpedagog och medicinska sekreterare. Våra medarbetare har en hög kompetens och tillsammans arbetar vi för barnen och familjernas bästa.

Om tjänsten
Den stora variationen i sjukdomspanoramat och patienternas åldrar ger arbetet bredd, spänning och variation. Som barnsjuksköterska kommer du att arbeta med självständiga mottagningar samt teambesök tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Du arbetar även med  telefonrådgivning,  provtagning, och mycket mer som berör barn och ungas mående.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete, där du ges möjlighet att specialisera dig ytterligare inom några av de processer vi arbetar med ex barnneurologi, gastroenterologi, undervikt, ätsvårigheter, astma och allergi, obesitas och nefrologi.

Som nyanställd hos oss erbjuder vi dig en anpassad introduktion, där vi utgår från dina tidigare erfarenheter.

Om dig
Vi söker dig som är vidareutbildad barnsjuksköterska med ett intresse av mottagningsarbete i en mångkulturell miljö. Erfarenhet från barnsjukvård med kliniskt patientarbete de senaste åren är ett krav.

För att du ska trivas med oss är det viktigt att du har god social kompetens och samarbetsförmåga. Du har ett lösningsorienterat synsätt och ett intresse för utvecklingsarbete. Du har ett gott bemötande och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.                                      

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning inom Verksamhet Barn och unga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, intervjuer sker löpande
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3569
Kontakt
  • Madelaine Ladenvall, vårdenhetschef, 072-2061837
  • Lisbeth Yngberg, vårdenhetschef, 073-5536174
Facklig företrädare
  • Signe Käck, Vårdförbundet, 031–3450889
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb