NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 63 KAVA

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Söker du utveckling? Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete där du får möjlighet till just detta! Varmt välkommen att söka tjänst som undersköterska hos oss på avdelning 63/KAVA!

KAVA – Kirurgisk akutvårdsavdelning
Hos oss får du ett stimulerande och utvecklande arbete med ett snabbt flöde av patienter med både akutkirurgiska åkommor samt traumapatienter.

Avdelningen är inriktad mot patienter med behov av snabbt och adekvat kirurgiskt omhändertagande. Vi har korta vårdtider och tar emot patienter som kommer via akutmottagningen och som behöver inneliggande vård för observation, utredning och/eller kirurgisk åtgärd. Vi har 26 slutenvårdsplatser och är bemannade med egen personal.

Vi bedriver också öppenvårdsverksamhet (så kallad integrerad mottagning) på kirurgmottagningen, NÄL.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från kirurgisk vårdavdelning, traumavård eller akutsjukvård. Vi ser även att du har några års erfarenhet av arbete på vårdavdelning.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och stresstålig. Du har inga problem för samarbete och tycker det är av stor vikt att upprätthålla en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Ange i din ansökan om du är intresserad av att arbeta dag/kväll eller natt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2492
Kontakt
  • Kim Jannborg, Vårdenhetschef, 010-4350631
Facklig företrädare
  • Johanna Lundgren, Kommunal, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb