Sjukhusen i väster, Vårdadministrativa enheten, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vårt mål är att till stor del arbeta förvaltningsövergripande och ge en professionell och effektiv service till alla patienter och verksamheter.

Vårdadministrativa enheten på Kungälvs sjukhus söker nu medicinska sekreterare för tillsvidaretjänst med placering på medicinkliniken och avdelning 2 (kirurgisk vårdavdelning). I din roll som medicinsk sekreterare erbjuds du ett omväxlande arbete.

Beskrivning
Dina arbetsuppgifter omfattar medicinsk dokumentation i Melior, remisshantering, utskrift av brev, intyg, remisser och övrig korrespondens, diagnos- och åtgärdsregistrering i ELVIS samt många andra administrativa uppgifter. 

Vem är du?

 • Vi söker dig som är glad och positiv.
 • Du har lätt för att samarbeta både med kollegor och vårdpersonal men du har heller inga problem med att arbeta under eget ansvar.
 • Du tycker om att ta ansvar och har inga problem med att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet, bra bemötande, service- och ansvarskänsla.
 • Du har god social kompetens.
 • Du bör tycka om att arbeta i en miljö med mycket varierande arbetsuppgifter och ibland i högt tempo.

Vi erbjuder dig
Trevliga arbetskamrater och en arbetsmiljö som präglas av framåtanda och ibland ett högt tempo. Vårdadministrativa enheten på Kungälvs sjukhus erbjuder dig en utmanande sekreterarroll där du får vara med och påverka både din personliga utveckling och enhetens framtid. Eventuellt möjlighet till distansarbete. Friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
För att arbeta hos oss ska du:

 • Ha vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare
 • Kunna utrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift.
 • Det är meriterande om du har god vana av journalsystemet Melior och MedSpeech samt det patientadministrativa systemet ELVIS.


Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom flexibilitet, god initiativförmåga, noggrannhet, god samarbetsförmåga och positivt bemötande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2438
Kontakt
 • Anna-Karin Garstam, enhetschef, 070-0207699
 • Emilia Forslund, verksamhetschef, 073-5658862
Facklig företrädare
 • Sara Thorén, Vision, 072-2098313
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb