Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Geriatrik Mölndal, Avdelning 234 & 235

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Till oss kommer akuta patienter över 65 år i behov av den specialiserade geriatriska kompetensen. Patienter med akuta höftfrakturer kommer med direktspår från ambulansen, vi har även  direktinläggningar via vårt Mobila team. Det innebär att vi arbetar med både kirurgi, medicin och ortopedi. Under vardagar har vi ett inskrivningsteam samt ett vårdplaneringsteam till vår hjälp. Här är patienten i fokus och vi arbetar teambaserat med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, farmaceuter, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukvårdsbiträden och läkare utefter CGA (Comprehensive Geriatric Assessment).

Du blir uppbackad i det dagliga arbetet och alla professioner är delaktiga i omhändertagandet av våra patienter. Inom verksamhet Geriatrik, Mölndal är vi två vårdavdelningar som dagligen samarbetar med varandra. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och 2019 vann vi områdets Kvalitetspris för strukturerade omvårdnadsronder. All personal uppmuntras att komma med idéer och vara delaktiga i att driva olika projekt för att skapa en god vård och bra arbetsmiljö.

Kortfilm om medarbetare på avdelning 234-235 - Sahlgrenska Universitetssjukhuset (vgregion.se)

Varför skall du arbeta hos oss?

Du får arbeta med både kirurgi, medicin eller ortopedi. Du får en bred kompetens och har stor möjlighet att utvecklas i ditt arbete. Vi ligger i framkant med vårt kvalitets- och patientsäkerhetsarbete där vi satsar mycket på utbildningar och då framförallt Microföreläsningar som sker i stort sett dagligen. Du får en ordentlig introduktion och ett tydligt och närvarande ledarskap.

Våra medarbetare är tillsammans med patienten prioritet ett. Vi söker dig som vill bli en del av vår fantastiska personalgrupp. Vi ser även vikten av att familjelivet skall gå ihop med arbetslivet som en viktig del.

Om arbetet

Inom geriatriken får du jobba med helheten hos patienter tillsammans med flera yrkeskategorier. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterskor, vilket innebär en varierande och stimulerande arbetsdag. Din utveckling och trivsel är viktig för oss.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är undersköterska och som trivs att arbeta i team samtidigt som du fattar egna beslut. Kunskap och/eller erfarenhet av akutsjukvård är meriterande för tjänsten. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Du gillar struktur och vill tillsammans med oss utveckla en säker vård och stimulerande arbetsmiljö. Arbetet som undersköterska kräver att du kan samarbeta och har en god kommunikationsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten inriktar sig mot natt vilket då innebär 34tim/vecka.

Låter detta som en spännande tjänst och en chans för dig att utvecklas? Känner du att detta är din framtida arbetsplats? Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2421
Kontakt
  • Avd 234 vårdenehetschef Malin Samuelsson , 0722-019065
  • Avd 235 vårdenhetschef Elénore Brandin , 0700-823587
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb