Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Pacemakermottagning Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Pacemakermottagningen utreder, behandlar och följer patienter med sjukdomar som kräver pacemaker, CRT eller ICD. På mottagningen arbetar BMA, sjuksköterskor och läkare prestigelöst tillsammans med patienten i fokus och samarbetet med avdelningar och andra mottagningar är tätt. Vi söker nu en ny kollega till vårt team.

Vad kan vi erbjuda dig?

Kompetensutveckling är en naturlig del av vår verksamhetsutveckling och står alltid på agendan. Du får arbeta i en verksamhet med både bredd och spets och vi sätter stort värde på personlig utveckling. Genom verksamhetens storlek har vi goda möjligheter att erbjuda dig individanpassad utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för att hjälpa patienter med arytmiproblematik och som vill vara en del i att fortsätta utveckla vår verksamhet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat självständig mottagning med patientbesök, distansavläsning pacemaker/device samt konsultation på Östratomten. Vi har även rådgivning via telefon och 1177.

Att arbeta i vårt team förutsätter att du tycker det är spännande att arbeta i olika digitala system. Upplärning sker gradvis under en längre tid tills du kan arbeta självständigt. Vår önskan är att hitta en bra balans mellan dina önskemål, din bakgrund och verksamhetens behov.

Vi söker särskilt dig som har en optimistisk inställning till teamarbete och att lära nytt. Du är van att strukturera och är orädd inför att ta eget ansvar. Du har en god förmåga att arbeta i team för att ge patienten bästa möjliga vård.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska med minst två års erfarenhet av kardiologi alternativt klinisk fysiologi. Erfarenhet av pacemaker, kardiologi och/eller mottagningsarbete är meriterande liksom erfarenhet av Melior och Elvis. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett flexibelt och positivt synsätt är en förutsättning för tjänsten, tillsammans med en väl utvecklad förmåga att samarbeta. Du är flexibel, har förmåga att ändra din planering och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2205
Kontakt
  • Enhetschef, Cecilia Sköld, 031-3435014
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist , 0722-074188
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-28

Tillbaka till lediga jobb