Folktandvården, Landvetter

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss
Folktandvården Landvetter är en klinik där vi bryr oss om varandra och våra patienter. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens arbete.

Vi är ett gott gäng på 13 personer med 4 tandläkare, 2 tandhygienister, 4 tandsköterskor och 1 receptionist. Kliniken ligger i Landvetter centrum och har 6 behandlingsrum. Vi har goda pendlingsmöjligheter, ca 15 min från Göteborg och om bil är ditt alternativ finns tillgång till fri parkering.

Hos oss får du ett mycket gott samarbete och stöttning kollegor emellan. Vi hjälps alltid åt och patienterna är våra tillsammans.

Vi prioriterar att stötta varandra vid behandlingar och har terapimöten varje vecka där vi diskuterar behandlingar och funderingar för att ge den bästa möjliga servicen och den bästa möjliga vården. Att sätta patienten i fokus är en självklarhet för oss som vi är stolta över.

Om jobbet
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utmanade jobb då du hos oss träffar patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du kommer få användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du har egna patienter men kan även arbeta med uppsökande tandvård på äldreboenden. 

Tjänstgöring på närliggande kliniker kan bli aktuellt.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt.

I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision Frisk i munnen hela livet och våra värderingar samarbete, engagemang och glädje. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året.
Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten förintervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landvetter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2169
Kontakt
  • Klinikchef: Gunilla Bragd-Kämpe, 070-0822646
Facklig företrädare
  • SRAT: Michelle Helander, michelle.helander@vgregion.se
  • Vision: Annelie Sandell, 070-2047172
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb