Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin, Geriatrik och Akutmott. Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

GUCH-centrum utreder, behandlar och följer vuxna patienter med medfödda hjärtfel från stora delar av landet. På mottagningen arbetar flera professioner prestigelöst tillsammans med patienten i fokus. Vi arbetar enligt "ett-modellen" vilket innebär att vi samlar undersökningar och besök hos flera professioner till samma tillfälle. Mottagningen bedriver planerad verksamhet, men akutbesök förekommer.

Vad kan vi erbjuda dig?

Kompetensutveckling är en naturlig del av vår verksamhetsutveckling och står alltid på agendan. Du får arbeta i en verksamhet med både bredd och spets och vi sätter stort värde på personlig utveckling. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas och utveckla.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del i att fortsätta bedriva och utveckla vår verksamhet. Som sjuksköterska hos oss består arbetsuppgifterna av två huvudsakliga områden:

Mottagningsarbete: besök, teambesök, undersökningar såsom EKG, ergospirometri, långtids-EKG, administration mm.

Angiolab: patientvård, assistera vid undersökning och behandling, perioperativt omhändertagande.

Vi söker särskilt dig som har en optimistisk inställning och är van att strukturera, prioritera och ta eget ansvar. Du har en god förmåga att arbeta i team för att ge patienten bästa möjliga vård.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska sedan minst fem år. Du har också minst två års erfarenhet av kardiologi. Erfarenhet av arbete med kateterburna ingrepp och erfarenhet av mottagningsarbete ses som meriterande. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ett flexibelt och positivt synsätt är en förutsättning för tjänsten, tillsammans med en väl utvecklad förmåga att samarbeta. Du är flexibel, har förmåga att ändra din planering och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2148
Kontakt
  • Enhetschef Cecilia Sköld, 031-3435014
  • Sektionsledare Karin Olander, 031-3438388
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist , 0722-074188
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb