Fastighet, stöd och service, Lidköping eller Falköping


Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som transportarbetare möjlighet att bidra med god service i en social och bred roll. Nu söker vi timvikarier och semestervikarier till vår/sommar 2023!

Arbetsbeskrivning
Som transportarbetare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Arbetet omfattar främst transporter av gods, textilier och avfall. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper till med annan service som gör det enkelt för vården att fokusera på sin kärnverksamhet. 

Arbetet är förlagt måndag-fredag, efter behov.

För att ge god service som transportarbetare behöver du:

  • vara social och hjälpsam
  • arbeta bra tillsammans med andra
  • trivas med att anpassa dig utifrån vad som händer
  • vara ansvarsfull och ha ordningssinne

Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Om du har lärt dig svenska via SFI behöver du som lägst ha klarat SFI kurs D plus att du har erfarenhet av att praktisera svenska språket, till exempel via praktikplats. Du har utbildning på minst grundskolenivå.

B-körkort och truckkort (A-B-D1) är ett krav. Du har god fysisk förmåga, och ett ergonomiskt arbetssätt, då arbetet innefattar tunga lyft.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annat servicearbete är meriterande.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Övrigt

Av systemmässiga skäl är samma annons publicerad två gånger (ref nr 2023/2140 samt ref nr 2023/2141), detta för att du kan välja vilken placeringsort som är aktuell, Lidköping eller Falköping. Annonserna leder till samma ansökningsformulär.
Du väljer vilken ort du är intresserad av när du registrerar din ansökan. 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi använder oss utav tester som en del i urvalsprocessen. Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter finns arbetsuppgifter i vår verksamhet som inte får utföras av ungdomar under 18 år.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad eller månadsavlönad
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Lidköping eller Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2140
Kontakt
  • Jenny Ljungström Grek, Servicechef, 0510-85380
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb