Folktandvården, Karlsborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Beskrivning
Vi söker en klinikkoordinator till vår klinik i Karlsborg. Folktandvården Karlsborg har 6 behandlingsrum. Här arbetar 2 tandläkare, 3 tandhygienister, 7 tandsköterskor och receptionister - sammanlagt är vi 12 medarbetare. Klinikens öppettider är 07.00-16.30 måndag till fredag. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Vi välkomnar nu dig som vill vara med och bidra till vårt team.

Arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd och ingår i klinikledningen vilket innebär att du är arbetsgivarföreträdare. Du skall med naturlig integritet lojalt stödja klinikchefen i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten och aktivt verka för måluppfyllelse i enlighet med uppdrag i klinikkontrakt samt övriga styrdokument. Arbetet som klinikkoordinator innebär också att vid behov delta i det kliniska arbetet på kliniken.

Några andra exempel på koordinatorns arbetsuppgifter på vår klinik i Karlsborg är: ekonomihantering, beställningar, schemaläggning och övrig hantering av personalfrågor, medverkan i rehabiliteringsarbete och vårduppföljning.

Kvalifikationer
Du har tandsköterskeutbildning eller är legitimerad tandhygienist, god datorvana och har goda kunskaper och erfarenhet av arbete i Officepaketet samt T4. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning i rollen som klinikkoordinator är det en fördel.

Vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är strukturerad och en god organisatör, har god kommunikativ förmåga samt bidrar till samarbete och samverkan. Du skall ha förmåga att skapa ett positivt klimat. Arbetet som klinikkoordinator kräver även att du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Klinikkoordinatorn förväntas vara aktiv i arbetet att leda och utveckla verksamheten vilket betyder att du behöver ha en helhetssyn, vara kreativ och se möjligheter.

Intervjuer planeras till den 4 april på kliniken i Karlsborg

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2092
Kontakt
  • Klinikchef Catarina Svensson, 010-4417193
Facklig företrädare
  • Ledarna: Gunilla Bragd Kämpe , 070-0822646
  • Vision Therese Lindqvist , 072-2026910
  • SRAT Anna Halldén, 010-4417190
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb