Närhälsan Ekmanska vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Ekmanska vårdcentral är en väletablerad enhet belägen i en trivsam, geografiskt fördelaktig miljö i stadsdelen Örgryte nära Göteborgs centrum. Vi har ca 10 000 listade invånare i olika åldrar och är ca 30 medarbetare. Hos oss arbetar specialist i allmänmedicin, ST-läkare, underläkare och AT-läkare. Förutom sedvanlig vårdcentralsmottagning erbjuder vi BVC, Astma/KOL och Diabetes-mottagning samt har ett psykosocialt/rehabteam som består av psykologer, rehabkoordinator och vårdsamordnare för personer med psykisk ohälsa.

Vi arbetar för en god kommunikation över yrkesgränserna och strävar efter att tillvarata den massiva kunskap som finns bakom varje medarbetare. Vi arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och nya metoder och arbetssätt är under uppbyggnad.

För att möta framtidens behov satsar Närhälsan stort på digifysiska arbetssätt. Under hösten öppnar Närhälsan sin första digifysiska vårdcentral i Kallebäck. Då Ekmanska och Kallebäck vårdcentraler kommer att ha ett nära samarbete och en gemensam verksamhetschef, söker vi dig med ett stort intresse för att arbeta tillsammans för att möta framtidens vård.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen är varierande där patienten står i fokus. Arbetet består bland annat av självständigt arbete i laboratoriet med provtagning och kontroller, att assistera läkare vid sårskador och enklare operationer samt utföra vanligt förekommande undersökningar, så som blodtrycksmätning och EKG-undersökning. Även arbetsområden som såromläggningar, suturtagning och att ansvara för egen mottagning kan komma att ingå.

Du kommer arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förrådsbeställning och iordningställande av undersökningsrum ingår i det dagliga arbetet. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.

Om dig

Du har dokumenterad utbildning till undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral samt venös provtagning. Tidigare erfarenhet av arbete med såromläggning, suturtagning, blodtrycksmätning och att driva egen undersköterskemottagning är meriterande. Handledarutbildning är önskvärt.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2067
Kontakt
  • Lena Knodt, Enhetschef, 0765176486
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb