Närhälsan Hindås vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vill du arbeta som allmänläkare på en mindre vårdcentral ute på landsbygden? Välkommen till oss!

Vårdcentralen har en mycket stabil personalstyrka med korta besluts- och kommunikationsvägar, vi har roligt på jobbet och hjälps åt! Vi har arbetat ihop länge och driver och utvecklar vår verksamhet tillsammans. Här finns diabetes- och astma/kolmottagning, psykolog, kurator, rehabkoordinator samt BVC på familjecentral med nära samarbete med öppna förskolan i samma byggnad. Vi har ett välfungerande samarbete med Härryda kommun avseende hemsjukvård och särskilt boende.

Vårdcentralen ligger mitt i Hindås, en växande ort 2,5 mil från Göteborg med goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg både från Göteborg och Borås. Vårdcentralen har ca 3600 listade, med en blandning av inflyttade barnfamiljer och ortens gamla befolkning.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hindås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1705
Kontakt
  • Petra Sjöström, Enhetschef, 070-5611720
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund, mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb