Närhälsan Kungssten vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Kungssten vårdcentral och BVC ligger vid foten av Älvsborgsbron i Stadsdelen Majorna-Linné. Vi har ett geografiskt område, från Västra Göteborg över Grimmered, Högsbohöjd och ner till Mariaplan. Vi har 9 100 listade invånare och är cirka 34 medarbetare. Förutom sedvanlig vårdcentralsmottagning har vi Astma/KOL och Diabetesmottagning samt ett Psykosocialt/ rehab-team. BVC har cirka 100 nyfödda barn per år. Arbetet sker i nära samverkan med föräldrarådgivare och Öppna förskolan som finns i samma lokaler.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du är en av två undersköterskor på vårdcentralen och arbetar på vårt laboratorium med provtagning och provsvarshantering, kalibrering av instrument och kvalitetsarbete. Du assisterar även vid undersökningar och tar EKG. Du har samordningsansvaret för materialbeställningar och förrådshantering. Uppdrag som hygienansvarig, miljösamordnare, vaccinatör och kemikalie-ansvarig kan också bli aktuellt intresse och kompetens. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.

Om dig

Du har dokumenterad utbildning till undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral samt laboratorium/provtagning och patientnära analyser. Har du tidigare arbetat i journalsystemet Asynja Visph är det meriterande, liksom intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete inom förrådshantering. Tidigare uppdrag inom hygienansvar och miljösamordning är ett plus. 

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde April, 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/198
Kontakt
  • Rossella Bertanzetti, Verksamhetschef, 073-8009304
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2023-01-11
Sista ansökningsdag 2023-01-25

Tillbaka till lediga jobb