Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet AnOpIva neonatal barn

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Vill du arbeta natt som sjuksköterska inom Neonatal Intensivvård? Vi erbjuder barnsjukvård i världsklass till de allra sjukaste barnen och deras familjer. Hos oss gör du skillnad för vårdens allra minsta patienter och deras föräldrar.

Om oss

På NeoIVA vårdas förtidigt födda barn och/eller barn som har ett komplicerat sjukdomstillstånd vid födseln som kräver intensivvård. Vi har ett nära samarbete med förlossningsavdelningarna och står alltid beredda om ett barn förväntas födas för tidigt, eller om det sker något akut i samband med födelsen. Avdelningen har 11 intensivvårdsplatser. Verksamheten bemannar även den neonatala transportorganisationen som transporterar nyfödda barn med ambulans, flyg och helikopter. Inom verksamhet finns stora möjligheter till kompetensutveckling.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team med läkare och barn/undersköterskor och ansvarar för omvårdnaden av våra intensivvårdspatienter. I ditt arbete ingår samarbete med barnmorskor på förlossningen där neokompetens krävs. Introduktionen är mellan två till tre månader och du får därefter möjlighet att gå vår regionala utbildning i neonatalvård/intensivvård. Våra mentorssjuksköterskor finns som stöd så du kan känna dig trygg i det dagliga arbetet på avdelningen. Vi har utbildning och träning av akuta situationer som regelbundet genomförs av våra CEPS instruktörer.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, barnsjuksköterska, intensivvårdssjuksköterska eller annan relevant specialistutbildning och vill arbeta natt. Har du tidigare erfarenhet av barnsjukvård/neonatalvård alternativt intensivvård/akutsjukvård är det meriterande.

Vi söker dig som har en positiv människosyn och en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och lyhörd. Du visar engagemang och vilja i ditt arbete och är intresserad av att bidra till utveckling av vår verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/187
Kontakt
  • Avdelningschef, Jennie Norlander, 076-7691173
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Erika Rouden, 031-3434183
Publicerat 2023-01-10
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb