Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Infektion, Administrativ enhet

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Välkommen till vårt trivsamma gäng och lär dig allt om infektionssjukdomar!

Infektion har ansvar för att bedriva sjukvård, undervisning, forskning och utveckling inom infektionssjukdomar på Sahlgrenska sjukhuset. Verksamheten bedrivs på fyra vårdavdelningar med för närvarande 62 vårdplatser. De fyra vårdavdelningarna har olika inriktning, såsom barn, intensivvård, tuberkulos och multiresistenta bakterier. Till Infektionskliniken hör också en öppenvårdsmottagning som har både tidsbeställd och akut verksamhet. Öppenvårdsmottagningen inkluderar även kuratorsverksamhet, en resemedicinsk enhet samt en sprututbytesmottagning.

Hos oss vårdas patienter i alla åldrar som drabbats av akuta eller kroniska infektionssjukdomar. Hepatit, hiv och tuberkulos är några av dem, men nya virussjukdomar uppstår hela tiden vilket gör att vi alltid är i framkant och får vara med där det händer. Flertalet av patienterna som vårdas på Infektion blir friska och kan återgå till sitt ordinarie liv efter vårdtiden, vilket skapar en positiv känsla på enheterna.

Infektion ligger på Östra Sjukhuset. Vi är en liten klinik med en familjär stämning. Vi arbetar ständigt i ett nära samarbete med alla enheter, vilket medför att det är lätt att känna sig delaktig i verksamhetens strävan mot en Infektionssjukvård i toppklass. Här finns också möjlighet för dig att få arbeta med ett eget ansvarsområde.

På den Administrativa enheten arbetar medicinska- och vårdadministrativa sekreterare, administratörer, Heroma-assistent och systemadministratör. Vi är i nuläget ett 20-tal medarbetare med en bra mix och bred kompetens inom gruppen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker dig som vill arbeta i ett utvecklande och positivt team! Vi erbjuder dig en strukturerad introduktion och anpassad bredvidgång, stimulerande arbete med chans till utveckling. Det finns också möjlighet att förlägga viss arbetstid på distans. Vi har ett stort fokus på en god arbetsmiljö och arbetar ständigt med aktiviteter för god gemenskap och arbetsglädje. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare. Placeringen är på  vårdavdelning 304 och du kommer att arbeta med slutenvård i första hand.  Dina främsta uppgifter kommer att vara att skriva in patienter på avdelningen, skriva inskrivningar, daganteckningar och epikriser samt ge service till vårdpersonalen. Kodning är ett viktigt inslag där du har ett ansvar tillsammans med övriga slutenvårdssekreterare att se till att verksamheten får rätt ersättning för producerad vård. Du kommer också att få boka besök och uppföljningar för hemgående patienter samt arbeta tillsammans med samordnare på avdelningen för att rapportera platssituationen. Du är spindeln i nätet som håller samman administrationen kring patienten. Ditt rum har en central plats på avdelningen så att du lätt kan uppdatera dig och ha en dialog med vårdpersonalen.  

Om dig

Du har vårddokumentationsutbildning på 400 YH-poäng. Kunskap i Melior, ELVIS, Office samt goda kunskaper i engelska ses som meriterande. 

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom god känsla för service, ansvar och noggrannhet. Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara positiv till förändrings- och utvecklingsarbete både på avdelningen och inom vår administrativa enhet. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga samt flexibilitet. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö, ansvarskänsla och arbetsglädje som präglar hela vår administrativa enhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du nyfiken på arbetet hos oss och vill jobba med ett härligt glatt och ambitiöst gäng så tveka inte att söka! Vill du veta mera så är du välkommen att ringa oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/140
Kontakt
  • Enhetschef Christina Nordh , 031-3434309
Facklig företrädare
  • Linn Åsell, Vision, 031-3434291
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-01-30

Tillbaka till lediga jobb