Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 6, Administrativ enhet

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Är du medicinsk sekreterare och vill arbeta i ett engagerat och kompetent administrativt team? Då är detta arbetet för dig. Vi söker dig som är intresserad av arbete inom verksamheter lungmedicin och allergologi.

Om oss

Administrativa enheten inom verksamhetsområde LAP har cirka 35 härliga medarbetare med stort engagemang och en positiv kraft. För oss är det viktigt att alltid ha patienten i fokus, kvalitet i arbetet genom samarbete och utveckling samt god arbetsmiljö.

Vi ser oss som ett administrativt stöd till alla övriga yrkeskategorier inom verksamheten och arbetar tillsammans för att ge den absolut bästa administrativa servicen. Vi strävar efter variation i arbetet och möjlighet till att alltid lära sig något nytt.

Om tjänsten

- Ett utvecklande arbete med eget ansvar.

- Ett team med kollegor som har veckomöten för frågor och delaktighet.

- Kompetensutveckling inom relevanta områden.

- Arbete i administrativa lokaler tillsammans med övriga medicinska sekreterare och administratörer.

- Möjlighet till en viss del med arbete på distans.

- Flextidsavtal

- Friskvårdsbidrag

Du kommer arbeta som medicinsk sekreterare med arbete både inom öppenvården lungmedicin, allergologi och även utskrift av journaler för lungavdelningen. Du kommer sitta tillsammans med ditt team i administrativa lokaler på Sahlgrenska sjukhuset. 

Om dig

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare YH-nivå eller motsvarande. Din förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift är hög och du har god vana av Officepaketet. Har du yrkeserfarenhet och erfarenhet av systemen Elvis och Melior är det meriterande. 

Vi är intresserade av dig som har stor känsla för service, är ansvarstagande och noggrann.  Du har förmågan och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är bra på att prioritera och är flexibel såväl i ditt tankesätt som i praktiken. Du har förmåga att sprida positiv energi som bidrar till ett gott medarbetarskap och en arbetsglädje som vi värdesätter högt.

Varmt välkommen med din ansökan!    

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9743
Kontakt
  • Ewa Carlsson, , 076-2463823
Facklig företrädare
  • Niki Blomqvist , 070-0824724
Publicerat 2022-12-06
Sista ansökningsdag 2023-02-03

Tillbaka till lediga jobb