Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Reproduktionsmedicinsk mottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

Inom Reproduktionsmedicin utreds och behandlas patienter med infertilitet, hormonrubbningar, missbildningar och kromosomavvikelser. Vi utför även operativa åtgärder hos fertila kvinnor samt frysbevarande åtgärder för patienter med malign sjukdom eller könsdysfori. Vår in vitro fertiliseringsverksamhet (IVF) är en av landets största och utför cirka 2000 behandlingar, även med ägg- och spermiedonation, varje år. Reproduktionsmedicin finns på Sahlgrenska sjukhuset.

Vad erbjuder vi?

Hos oss erbjuds du ett intressant och givande arbete där du får hjälpa personer i ofrivillig barnlöshet. Arbetet som biomedicinsk analytiker/biolog på Reproduktionslaboratoriet innefattar hantering och preparation av humana ägg, spermier och embryon. Du arbetar med odling, frysförvaring och donation. I tjänsten ingår även dokumentation, dataregistrering och kvalitetsarbete. Vi är positiva till forskningsintresse och ser gärna att du vill vara med och utveckla verksamheten. Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag med viss helgtjänstgöring.

Vem söker vi?

Du är biomedicinsk analytiker med svensk yrkeslegitimation eller utbildad biolog. Masterutbildning i klinisk embryologi är meriterande, så även erfarenhet av arbete inom IVF samt ESHRE certifiering. Du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten, kan planera och prioritera i ditt arbete och anpassa dig till förändrade omständigheter i arbetet. Du är prestigelös och frågar när du behöver hjälp eller råd. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. 

Vi kommer att ha löpande urval och intervjuer under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8962
Kontakt
  • Laboratoriechef: Julius Hreinsson, 031-3423920
Facklig företrädare
  • Ylva Surac, Naturvetarna, 031-3429581
  • Carina Deréus, Vårdförbundet, 070-0824016
Publicerat 2022-11-15
Sista ansökningsdag 2022-12-05

Tillbaka till lediga jobb