Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 618 anorexi och bulimi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelningen 618 anorexi och bulimi är en högspecialiserad heldygnsvårdavdelning med åtta vårdplatser för vuxna som uppfyller kriterierna för anorexia nervosa eller bulimia nervosa inom storgöteborg. I dagsläget ligger avdelningen på Högsbo sjukhus i samma hus som öppenvårdsmottagningen Anorexi & Bulimi, mottagning för vuxna och dagsjukvården, där alla tre enheter leds av en och samma chef. Avdelning 618 kommer inom kort bedriva nationell högspecialiserad vård för ätstörningar och en utökning av verksamheten är en del våra framtidsutsikter. 

Arbetsuppgifter

Som dietist hos oss arbetar du med nutritionsbedömning, kostplanering och behandling av vuxna med ätstörning samt utvärdering av behandling. Du kommer ansvara för heldygnsvårdens patienter, dock kommer du även arbeta delvis på öppenvårdsmottagningen och dagsjukvården då vi har tätt samarbete. Du kommer att vara en viktig person i teamet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad dietist. En relevant magisterexamen ses som meriterande. Erfarenhet från arbete inom ätstörningsvård eller psykiatri är starkt meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete är mycket viktigt. 

Vidare söker vi dig som har lätt för att samarbeta med olika slags personer, har en hög flexibilitet, ett stort tålamod och är orädd. Du har en god empatisk förmåga och ett gott humör med förmåga att sprida en god stämning omkring dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8371
Kontakt
  • Vårdenhetschef Afson Ganjaei, 0700-206197
Facklig företrädare
  • SACO, Gunilla Rehn, 073-6601449
Publicerat 2022-10-24
Sista ansökningsdag 2022-11-24

Tillbaka till lediga jobb