NU-sjukvården, Område I, Hematologi, hud och infektionssjukvård, Avdelning 61

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Hematologen i NU-sjukvården bedriver en komplett hematologverksamhet och har ett välfungerande team med specialiserade sjuksköterskor inom hematologi. Vi har en slutenvårdsenhet där 21 vårdplatser delas med infektion. Neutropena patienter som behöver isoleras vårdas på avdelning 27. Ett utvecklingsarbete pågår där en ny avdelning med 21 vårdplatser, varav 14 hematologplatser planeras stå färdig i slutet av 2023. Här ska högspecialiserad hematologi samt infektionssjukvård ske. På Uddevalla sjukhus har vi två öppenvårdsenheter; hematologmottagning samt dagvårdsenhet med närmare 6000 läkarbesök per år.

Vi som arbetar på hematologen strävar efter att bibehålla balans mellan arbetslivet och familjelivet. Vi ställer stora krav på oss själva och varandra när vi arbetar, men värderar också våra intressen, familj och vänner högt.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad läkare med ett stort intresse för hematologi. Det är viktigt att du är intresserad av och tycker om att handlägga akuta och svårt sjuka patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Goda kunskaper i det svenska språket motsvarande C1-nivå. Du kommer att arbeta på NÄL, framförallt på avd 61, men även på avd 27. På eftermiddagarna kommer du att ronda själv tillsammans med sjuksköterska, men vid frågor är överläkaren bara ett samtal bort.

Annonsen avser ett vikariat med start i januari och som sträcker sig minst till sommaren 2023. 


Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7255
Kontakt
  • Johanna Abelsson, Enhetschef, 010-4354762
Facklig företrädare
  • Tor Härngren, Läkarförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2022-09-20
Sista ansökningsdag 2022-10-11

Tillbaka till lediga jobb