Regionhälsan HR-avdelningen

Om oss

På Regionhälsans HR-avdelning är vi 12 medarbetare som tillsammans driver och utvecklar HR-frågor för att kunna möta nya förhållanden och möjligheter. Medarbetarna har placering på tre lokalkontor placerade i Skövde, Göteborg och Vänersborg. I Skövde och Göteborg finns vi i nya lokaler centralt belägna med aktivitetsbaserade arbetsplatser.

Vi som arbetar här är HR-konsulter med uppdrag att arbeta mot verksamheterna och stödja dess chefer. Vi har även HR-strateger som arbetar inom specifika HR-områden samt en HR-administratör som stödjer hela HR-funktionen. Enheten leds av en HR-chef. 

Om arbetet

Som HR-konsult arbetar du ut mot verksamheterna inom ett eller flera regionområden. Ditt uppdrag är att ge stöd åt områdets chefer med frågor inom arbetsmiljö, samverkan, arbetsrätt och lönebildning, kompetensförsörjning och rehabilitering med mera. Du kommer även att delta vid ditt områdets ledningsgruppsmöten och facklig samverkansgrupp.

Du kommer att ha en konsultativ roll där du tydliggör och synliggör verksamhetens HR-processer för cheferna för att uppnå målen i verksamhetsplanen. HR-konsultrollen innebär till stor del ett självständigt och utvecklande arbete som kännetecknas av flexibilitet och en förmåga att ligga steget före.

Vi är en avdelning som tar tillvara på din kompetens och ditt engagemang och du kommer att få möjlighet att driva och utveckla HR-frågor tillsammans med dina kollegor.

Om dig

Du som söker har en akademisk utbildning inom HRM. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat HR-arbete samt arbete med konsultativt stöd till första linjens chefer och att du känner dig trygg i din yrkesroll. Det är viktigt att du är självständig, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga.

Vårt arbetssätt innefattar både fysiska såväl som digitala möten och sammankomster, och det är därför en fördel om du trivs med båda delar. 

Villkor

Placeringsort kan vara Skövde, Vänersborg eller Göteborg enligt överenskommelse.

Resor i VGR kan förekomma. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Enligt överenskommelse
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6981
Kontakt
  • Åsa Carldén, HR-chef, 0706-455173
Facklig företrädare
  • Stig Roos, Akademikerförbundet SSR, 070-2554919
  • Håkan Åkerström, Vision , 070-7282537
Publicerat 2022-09-21
Sista ansökningsdag 2022-10-05

Tillbaka till lediga jobb