NU-sjukvården, Område I, Arbetsterapi

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om Arbetsterapi i NU-sjukvården
NU-sjukvårdens Arbetsterapi är fördelat på NÄL och Uddevalla sjukhus, på NÄL arbetar cirka 20
medarbetare. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, arbetsterapibiträden och en assistent. Vårt uppdrag är att bedöma och rehabilitera patienter med nedsatt aktivitets- och funktionsförmåga till följd av en somatisk sjukdom, svåra olyckor eller operativa ingrepp på sjukhusets vårdavdelningar och mottagningar. Detta ger dig möjligheter att arbeta med olika patientgrupper och över tid utvecklas i ditt yrke. Vi bedriver även viss öppenvårdsverksamhet

Arbetsuppgifter
Vi söker nu ett arbetsterapibiträde till vårt team på NÄL. Du kommer att assistera arbetsterapeuterna i det dagliga patientarbetet med aktivitetsbaserad patientträning enskilt och i grupp. Det ges även möjlighet att på egen hand träffa och träna med patienter på uppdrag av arbetsterapeuten.

I arbetsuppgifterna ingår även skötsel av hjälpmedelsförråd, anpassning av hjälpmedel efter
arbetsterapeuts anvisning samt att det förekommer en del administrativa arbetsuppgifter så som
beställning av material, svara i/lyssna av telefon med mera.

Som arbetsterapibiträde har du en väldigt central roll på arbetsterapin och vi erbjuder dig ett varierat och spännande arbete. På arbetsterapin får du arbeta tillsammans med ett härligt gäng kollegor där det råder ett gott samarbetsklimat. Du kommer att få möjlighet till kompetensutveckling för de patientgrupper som du arbetar med samt viss hjälpmedelsutbildning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta med människor och har arbetserfarenhet inom vård och omsorg eller skola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och en positiv livssyn. För tjänsten krävs även ett visst praktiskt handlag och intresse för IT och teknik. Det är även meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering. 

Övrigt
Tjänsten har sin basplacering på NÄL men arbete på Uddevalla sjukhus kan förkomma, exempelvis
under sommarperioden. Intervjuer kommer att ske löpande under hela ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6925
Kontakt
  • Pernilla Larsson, Enhetschef, 010-4355120
Facklig företrädare
  • Frida Söderqvist, Kommunal, 010-4355415
Publicerat 2022-09-15
Sista ansökningsdag 2022-10-06

Tillbaka till lediga jobb