Närhälsan Kungshamn vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Kungshamn vårdcentral har idag cirka 4 700 listade personer. Vi är drygt 25 personer som arbetar på vårdcentralen inom olika professioner. Dessutom har vi utbildningsläkare och andra kategorier av sjukvårdsstuderande. Vi har ett nära samarbete med Närhälsans rehabenhet och regionens barnmorske- samt ungdomsmottagning som finns under samma tak som oss i en nybyggd fastighet. Detta ger fantastiska förutsättningar för både arbetsmiljö och vårdinnehåll. Vårdcentralens medarbetare arbetar ständigt med förbättringar och är utvecklingsinriktade.

Om arbetet

Som distriktsköterska/sjuksköterska hos oss har du ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du kommer att arbeta på vårdcentralens mottagning med såväl akuta som planerade besök, digitala besök, hembesök och telefonrådgivning. Vi använder oss av journalsystemet Asynja Visph. Våra sköterskor arbetar med ett stort eget mandat och samarbetet med övriga kollegor är mycket förtroendefullt.

I arbetet ingår dessutom utvecklingstid för att jobba med ständiga förbättringar.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktsköterska. Har du en påbyggnadsutbildning inom astma/KOL eller diabetes ses detta som meriterande.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill jobba för att skapa en framgångsrik arbetsplatskultur där vårt gemensamma engagemang sätter avtryck för oss som jobbar och för dem vi är till för. Vi tror att du gillar tillfredsställelsen i delaktighet och förbättringsarbete för att skapa den kultur som gör Närhälsan Kungshamn vårdcentral till en attraktiv arbetsplats. Du låter även Närhälsans kärnvärden; pålitlig, nytänkande och omtänksam vara ledstjärnor i ditt dagliga arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6701
Kontakt
  • Katharina Wallin, Vårdcentralchef, 070-0206734
Facklig företrädare
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, 072-4528045
Publicerat 2022-10-13
Sista ansökningsdag 2022-10-31

Tillbaka till lediga jobb