NU-sjukvården, Specialistmedicinklinik, Avdelning 51

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Varför valde du att utbilda dig till sjuksköterska? Kom till oss på avd 51 så kan vi gemensamt bekräfta att du gjorde rätt val!

Om verksamheten
Vi bedriver specialistvård inom lungmedicin och internmedicin, hos oss får du möjlighet att träffa patienter med många olika diagnoser och behandlingar. Vi arbetar med så väl omvårdnad som medicinsk teknik, allt för att patienten ska få så bra vård som möjligt.

Om tjänsten
Hos oss får du arbetskamrater med hög kompetens, det finns alltid en erfaren kollega att vända sig till. Som sjuksköterska arbetar du nära undersköterskor, fysioterapeut och läkare.

För att du som sjuksköterska ska få en hållbar arbetssituation har vi kommit långt med uppgiftsväxling, vi har bland annat receptionist alla vardagar 07-15.30, SAMSA-undersköterska, farmaceut 50% och slutenvårdsdos.

Vi arbetar med daglig styrning och förbättringstavla för att ständigt förbättra vården och arbetsmiljön.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med och för människor. Du är bra på att se helheten och tycker om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i ditt arbete. Då arbetet som sjuksköterska är mycket självständigt och bygger till stor del på egna analyser och bedömningar ser vi även att du en stabil och trygg person som är tydlig i din kommunikation till patienter och anhöriga, men även till det egna teamet och de som vi samarbetar med.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden. 

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer, om du känner dig tveksam  är du välkommen att hospitera hos oss en dag!

Kliniskt basår
Som nyutexaminerad sjuksköterska ingår du i Kliniskt basår med regelbundna mentorsamtal på avdelningen. Läs mer om det kliniska basåret här

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8305
Kontakt
  • Lena Helldin, Vårdenhetschef, Tel. 010-435 05 11
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets kansli, Tel. 010-435 00 00 vxl.
Publicerat 2022-02-09
Sista ansökningsdag 2022-03-31

Tillbaka till lediga jobb