Skaraborgs Sjukhus, K6, Operation Anestesi Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning 

Verksamhetsområde Anestesi/Operation och IVA/Postop inom SkaS har sjukhusenheter i Lidköping, Skövde och Falköping. Totalt arbetar ca 400 medarbetare inom verksamheten. Vi söker nu efter steriltekniker till Anestesi/Operation i Skövde. Hos oss får du chansen att vara med och påverka din vardag. Ett exempel på detta är att vi är på planeringsstadiet med en ny operationsavdelning med tillhörande sterilcentral där modern teknik skapar möjligheter för en god arbetsmiljö.

På sterilcentralen arbetar undersköterskor och steriltekniker.

Är du intresserad av en tillsvidaretjänst eller en timanställning under dina studier? Tveka inte att söka!

Arbetsuppgifter

Som steriltekniker ingår du i det team på sterilcentralen. Sterilcentralens huvuduppgift är instrumentvård: förstärkt rengöring, funktionskontroll, kontrollräkning, förpackning och sterilisering av gods till avdelningar, mottagningar och vårdcentraler. Sterilcentralens största kund är operationsavdelningen. Vi arbetar med spårbarhetssystemet T-Doc som är ett planerings-, kontroll- och dokumentationssystem.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du som söker ska vara utbildad steriltekniker eller att du har ansökt till en utbildning som steriltekniker. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är strukturerad och noggrann. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8119
Kontakt
  • Anna Essemo, 0500-431242
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-431000
Publicerat 2022-01-04
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Tillbaka till lediga jobb