Närhälsan Ågårdsskogen Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi välkomnar en ny medarbetare till oss på Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral. Vårdcentralen är med cirka 80 medarbetare och över 19 400 listade patienter regionens största vårdcentral. Här finns bland annat läkarmottagning, distriktssköterskemottagning och BVC. Vi har också en stor och spännande mottagningsverksamhet med astma, diabetes, hypertoni, minnes- och vaccinationsmottagningar samt mottagning för psykisk hälsa.

För oss på Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral står patienten alltid i fokus. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Är du intresserad kan du läsa mera om vår vårdcentral här: http://narhalsan.se/agardsskogenvardcantral

Om arbetet

Då en av våra biomedicinska analytiker ska sluta, söker vi nu en ny kollega. Vårt laboratorium är en viktig kugge i det stora maskineri som vår vårdcentral utgör. Personalen på laboratoriet möjliggör det omfattande vårdarbete som bedrivs på vårdcentralen. I vårt laboratorium arbetar idag biomedicinska analytiker och undersköterskor tillsammans med provtagning och patientnära analysarbete.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning mot klinisk kem lab.

Du har förmåga att arbeta med både provtagning och analysarbete samt klara av de arbetstoppar som förekommer i verksamheten. Vi tror att du är beredd att delta i utvecklings- och förbättringsarbete med fokus på både arbetsmiljö och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet samt ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer hållas löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2937
Kontakt
  • Maria Dalemar, Vårdcentralchef, tel. 0510-854 51
Facklig företrädare
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, tel. 0724-528045
Publicerat 2021-05-04
Sista ansökningsdag 2021-07-11

Tillbaka till lediga jobb