NU-sjukvården, Område II, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Välkommen att söka till oss på Operationsavdelningen, NÄL!

Om oss
AnOpIVAs verksamhet består av tre avdelningar; operationsavdelningen på Uddevalla sjukhus, operationsavdelningen på NÄL och intensivvården på NÄL. På operationsavdelningen på NÄL ingår operationsavdelningen, sterilcentralen och uppvakningsenheten. NÄLs operationsavdelning bedriver verksamhet dygnet runt och servar alla specialiteter inom såväl planerad verksamhet som akut kirurgi. Sterilcentralen är en stor verksamhet som servar operationsavdelningen och externa kunder med sterilt gods.

Vår vision: Erbjuda operations- och anestesisjukvård av högsta klass samt vara en attraktiv arbetsplats som genomsyras av omtanke för patienten och varandra.

Om dig
Drivs du av nyfikenhet och engagemang? Gillar du när ingen dag är den andra lik? Är du en lagspelare som trivs med att arbeta nära andra i team? Är du ute efter ett roligt och stimulerande arbete?

Som undersköterska hos oss är du en viktig del och arbetar i team på operationssal under operationer och har stort ansvar i att allt som behövs finns tillgängligt. Hos oss är flexibilitet och en god samarbetsförmåga av stor vikt. Vi erbjuder en arbetsplats där du tillsammans med gott kamratskap och mycket arbetsglädje kan utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer
Undersköterska med intresse för operation. Erfarenhet som undersköterska på operationsavdelning och/eller i akutverksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetstiden är verksamhetsanpassad med individuellt schema. Viss rotationstjänstgöring mellan sjukhusen kan förekomma.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2874
Kontakt
  • Lisa Fråstad, Teamledare, 010-4351551
  • Marlene Nord, Vårdenhetschef, 010-4351552
  • Ulrika Hult-Kalin, Teamledare, 010-4351550
Facklig företrädare
  • Helen Hultfors, Kommunal, tfn010-4351554
  • Annika Hallén, Kommunal, tfn010-4351554
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-07-03

Tillbaka till lediga jobb