Fastighet, stöd och service, Kungälv


Arbetsbeskrivning

Som servicearbetare hos oss träffar du många människor i ett arbete där det händer mycket. Du kommer främst att arbeta med lokalvård vilket innebär daglig städning av patientrum, väntrum och städ av mottagningsrum samt andra lokaler och ytor på sjukhuset. Andra förekommande arbetsuppgifter är patientnära städning, slutstäd av vårdplatser samt transport av patienter inom sjukhuset i säng eller rullstol.

På ett sjukhus kan förutsättningarna ändras snabbt, och det kan uppstå nya situationer vilket innebär att du kommer att få användning för din förmåga att vara flexibel. Du arbetar nära både vårdpersonal och kollegor, där ni tillsammans är en viktig del i vårt uppdrag att skapa förutsättningar för att vården fungerar. Arbetsuppgifterna utförs nära patienter.

Vi söker dig som kan jobba under hela sommarperioden (juni, juli och augusti). För att du ska känna dig trygg får du utbildning och upplärning på plats.
Arbetstiderna är förlagda efter fast schema som inkluderar vardagar, helger och kvällar. Tidiga morgnar förekommer med start som tidigast kl. 06.00. Nattarbete förekommer i patienttransport.

Arbetet är förlagt till både dag- och kvällstid, vardagar och helger, efter behov.

För att ge god service i rollen som servicearbetare behöver du: 

  • skapa bra relationer till kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande   
  • ta ansvar genom att vara noggrann och lojal mot ditt uppdrag  
  • visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete  

I denna roll är det viktigt att du är flexibel, då du kommer att arbeta i flera olika processer och dina arbetsdagar kan variera. 

Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Om du har lärt dig svenska via SFI behöver du som lägst ha klarat SFI kurs D, plus att du har erfarenhet av att praktisera svenska språket, till exempel via praktikplats.

Din IT-kunskap är grundläggande; du kan använda smartphone, mejla och söka information på nätet. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment. 

Har du tidigare erfarenhet av lokalvård och/eller servicearbete är detta meriterande. 

Övrigt

Vi använder oss utav tester som en del i urvalsprocessen.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2848
Kontakt
  • Kristin Zorman, Enhetschef, 0730612300
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb