Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 8, Hud

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vi är en välfungerande klinik med hög kompetens hos både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och medicinska fotterapeuter. Vi har både bred kompetens och även hög spetskompetens inom framför allt svårläkta sår och tumörverksamhet. Vi bedriver forskning inom dessa områden och har goda möjligheter till ytterligare forskningsområden. Vi är ett processinriktat sjukhus och efterlever detta väl på vår klinik med aktiva processer samt kontinuerliga förbättringsarbeten.

Hudmottagningen består av 35 medarbetare, varav 11 läkare. Här arbetar vi tillsammans för att lösa dagens arbete och våra framtida utmaningar. Vår samarbetskultur och vår goda stämning är något vi är stolta över och som alla medarbetare bidrar till!

Vi söker nu en ST-läkare eller Specialist inom Dermatovenereologi som vill utveckla och utvecklas med oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du tjänstgör i huvudsak på dagtid, dagjoursverksamhet ingår. Du deltar aktivt i utveckling och kvalitetsarbete på Hudmottagningen.

Du som söker ST-tjänst följer ett individuellt utbildningsprogram med utsedd handledare. Handledaren har som uppgift att förmedla undervisning och ge stöd och insikt vid praktiska problem i arbetet, men ska också vara ett stöd i utvecklandet av yrkesidentiteten. 

Både specialistläkare och ST-läkare bedriver egen mottagning med undersökning och behandling av olika hudåkommor. Som specialistläkare hos oss förväntas du utöver det dagliga mottagningsarbetet även handleda yngre kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Specialistläkare inom Dermatovenereologi, alternativt dig som har svensk läkarlegitimation och som söker en ST-läkartjänst inom Dermatovenereologi. För att trivas och göra ett gott arbete hos oss ser vi att du är kvalitetsmedveten, serviceinriktad, strukturerad samt har en god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2838
Kontakt
  • Alexandra Forssgren, processchef, 0500-432016
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, Andreas Möhlendick via växeln, 0500-431000
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb