Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, Infrastruktur och cybersäkerhet

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso- och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland?
Västra Götalandsregionen (VGR) är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Enheten Infrastruktur och cybersäkerhet på koncernstab digitalisering (KSD) erbjuder dig möjligheten att göra din LIA hos oss i bland annat rollen som scrum master och agil coach. Detta är en chans att delta i en pågående förändringsprocess inom organisationen, där du aktivt kommer att bidra till och uppleva uppbyggnaden av en ny struktur och övergången till mer agila arbetssätt.

Om oss
Vi arbetar aktivt med att utveckla och bygga en robust infrastruktur som möjliggör tillförlitliga och snabba digitala tjänster. Med genomtänkta leveransprocesser och effektiv livscykelhantering säkerställer vi att våra tjänster inte bara är tillgängliga, utan också optimerade för hög prestanda och säkerhet.

Ditt uppdrag
Din handledare arbetar som scrum master och ni tillsammans kommer att utforma en plan för din LIA-period utifrån verksamhetens behov och dina önskemål.

Det dagliga arbetet kommer bland annat innefatta att stötta och utbilda teamen i agila arbetssätt, teambuilding, facilitering och planering inför större event som kvartalsplanering.
Vi är i en pågående förändringsresa där vi arbetar intensivt med att hitta en väg framåt, utforska nya arbetssätt och skapa en mer dynamisk och agil organisation.

Under LIA-perioden kommer du att få möjlighet att röra dig inom organisationen och besöka olika team inom koncernstab digitalisering. Detta ger dig chansen att få en bred förståelse av verksamheten samtidigt som du arbetar självständigt och utvecklar dina färdigheter.

Vem är du?
Vi söker dig som går en eftergymnasial utbildning och som tycker om att arbeta i team. Som person är du ödmjuk, tar initiativ, är lyhörd och nyfiken på att lära dig mer om förändringsledning och agila arbetssätt i en stor organisation. Du ser styrkan i att dela kunskap och erfarenheter med dina kollegor och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg, Mölndal, Borås, Skövde, Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2806
Kontakt
  • Anders Karlsson, Enhetschef, 0708-220508
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, 0767-742849
  • Akavia, SACO: Stig Holmlund, 0709-512345
  • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, 073-8048765
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb