Västra Götalandsregionen, Ekonomiservice


Vi söker dig som motiveras av vårt övergripande uppdrag – att frigöra resurser till vård och omsorg genom effektiva och kvalitativa servicetjänster. Som ekonomiadministratör inom Ekonomiservice får du möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv.

Arbetsbeskrivning

Du ingår i ett team där vår främsta uppgift är att leverera service till patienter och vården som är våra huvudsakliga kunder. För att lyckas delar vi generöst med oss av våra kunskaper till varandra, och vi har en stark teamkänsla kring våra gemensamma åtaganden.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör hos oss handlägger du bland annat ekonomiska underlag kring ersättningskrav på genomförda resor och hantering av frikort. Du handlägger och beslutar självständigt i dina ärenden. En viktig del i din roll är att fungera som kundservice och telefonservice för patienter, medborgare och vården. Teamet arbetar också utåtriktat med information till vården och medborgarna i Västra Götalandsregionen.

För att lyckas i rollen som ekonomiadministratör behöver du:

  • vara hjälpsam och lösningsorienterad
  • kunna organisera och prioritera ditt arbete
  • ha lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt även under stressade situationer
  • vara strukturerad, noggrann och van att förhålla dig till regler och riktlinjer.

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi på minst ett år, alternativt gymnasieutbildning som tillsammans med arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet bedöms likvärdig. Du har goda IT-kunskaper, samt vana att lära dig och arbeta i olika system. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift, och du kan ta till dig och förmedla mer komplicerad information.

Meriterande är om du är van användare av ekonomisystem samt har erfarenhet av service eller telefonsupport sedan tidigare, samt om du kan kommunicera i tal på engelska. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en hälsofrämjande arbetsplats där vi har en stor möjlighet till flexibelt arbete. För oss är det viktigt med balans mellan arbete och fritid och vi erbjuder även möjlighet till distansarbete del av arbetstiden utifrån verksamhetens behov. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor.

Rekryteringsprocessen

Vi erbjuder fyra tillsvidaretjänster och ett vikariat under ca ett års tid. I samband med att du registrerar din ansökan väljer du vilken tjänst du är intresserad av. 

Då placering för tjänsten är möjlig på flera orter (Mariestad eller Vänersborg) är annonsen publicerad flera gånger (refnr 2024/2752 och 2024/2753). Du väljer vilken ort som är aktuell för dig i samband med att du registrerar din ansökan. Annonserna leder till samma ansökningsformulär. 
Du söker tjänsten genom att klicka på länken:

ANSÖK HÄR

Behandling av ansökningar i urvalsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Intervjuer planeras att hållas under v.26-v.27.

Övrigt

Resor inom regionen kan förekomma i tjänsten några gånger per år. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg eller Mariestad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2753
Kontakt
  • Maria Angelsiöö, Enhetschef, 0722-226663
Facklig företrädare
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 0734-445330
  • Stig Holmlund, Akavia, 070-9512345
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb