Sjukhusen i väster, Operation, Högsbo närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. Högsbo närsjukhus är ett så kallat smart sjukhus där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd för att möjliggöra vård med hög kvalitet med patienten i fokus. På sjukhuset finns dagkirurgiskt centrum, specialistcentrum med radiologi och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus är en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Beskrivning
Det nya närsjukhuset är en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet. Vi arbetar i stora, fina lokaler med nya, innovativa arbetssätt, där ett särskilt kommunikationssätt är en del. Våra medarbetare har under många år varit delaktiga i uppbyggnaden av det nya sjukhuset och har haft möjlighet att både påverka och utforma. Om du är intresserad av att veta lite mer kan du hitta mer information i text och bild på Instagram (Högsbo närsjukhus) samt på Sjukhusen i västers interna hemsida, under ”projekt”.

Nu söker vi operationssjuksköterskor till vår operationsavdelning på Högsbo närsjukhus. Vi kommer att ha nio operationssalar där vi ska operera patienter från sju specialiteter; ortopedi, kirurgi, gynekologi, öron-näsa-hals, ögon samt plastik och tand. Vår verksamhet består av operationsavdelning och pre- och postoperativ avdelning med inriktning på dagkirurgi som bedrivs måndag till fredag. Den pre- och postoperativa avdelningen består av 44 platser. Vi möter patienterna i nio separata ankomstrum där vi har en första avstämning med patienterna.

Arbetsuppgifter
Som operationssjuksköterska på operationsavdelningen ingår du i ett team med kunniga, engagerade medarbetare inom olika professioner. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete som operationssjuksköterska på vår operationsavdelning, där patienten alltid är i fokus. Hos oss får du möjlighet att arbeta med flera olika specialiteter och med såväl barn som vuxna patienter. Du kommer att ha möjlighet att delta i den fortsatta verksamhetsutvecklingen på det nya sjukhuset.

Kvalifikationer
Legitimerad operationssjuksköterska, gärna med erfarenhet från dagkirurgi. Det är meriterande om du har erfarenhet från våra specialiteter. Vi värdesätter egenskaper såsom god samarbetsförmåga, god initiativ- och organisationsförmåga samt ett gott bemötande av patienter, anhöriga och kollegor. Vi söker dig med god samarbetsförmåga och teamkänsla, förmåga att arbeta självständigt och vi förväntar oss att du aktivt tar del i att arbeta med ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2722
Kontakt
  • Anne-Marie Bernesjö, Enhetschef, 0728-536123
  • Marie Tauson, Enhetschef, 0700–206702
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0322-22 66 80, vardforbundet.alingsaslasarett@vgregion.se
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-07-05

Tillbaka till lediga jobb