Närhälsan Ulricehamn vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Ulricehamn vårdcentral. Vi är en trygg arbetsplats med ett 40-tal medarbetare som alla tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet, vilket avspeglar sig i vår arbetsmiljö. Tillsammans ansvarar vi för ungefär 11 500 listade patienter som vi alla har som gemensamt mål att erbjuda vård av högsta kvalitet.  

Vi har en bred verksamhet med fotvård, laboratorium, BVC på Familjecentral, mottagning för psykisk hälsa, mobil hemsjukvård och ett nära samarbete med rehabmottagning lokaliserat i samma hus. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare, psykolog och fotvårdsspecialist.  I arbetet strävar vi efter kvalitet, kontinuitet och trygghet för både patienter och personal. För att uppnå detta arbetar vi i tvärprofessionella team med verksamhetsutveckling och patienten i fokus. För oss är det viktigt att du som arbetar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan. 

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen.

Arbetet sker genom både akut och planerad verksamhet. Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning till distriktssköterska och/eller med påbyggnadsutbildning inom diabetesvård om minst 15 hp. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård och har handledarutbildning om 7,5 hp.

Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter.

I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer.

Intervjuer hålls löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på vårdcentralen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Ulricehamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2703
Kontakt
  • Emelie Klasson, Vårdcentralchef, 0737-236395
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, 072-4519414
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb