Närhälsan Landvetter vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Landvetter vårdcentral. Vi är en välfungerande enhet med drygt 10 000 listade patienter. Vi är cirka 35 anställda inom olika professioner som tillsammans arbetar för invånarnas hälsa. Vi är godkända som utbildningsvårdcentral och tar regelbundet emot studenter på olika nivåer inom vårdprofessionerna. Vårdcentralen ligger centralt i Landvetter, en snabbt växande ort. Upptagningsområdet omfattar både landsbygd och den växande tätorten. Här finns alla olika åldrar och inflyttningen av barnfamiljer till Landvetter är stor.

Pendlingsmöjligheterna till Göteborg och Borås är mycket goda. Vårdcentralen ligger nära resecentrum och fri pendelparkering finns i närheten. Enheten har en låg personalomsättning och många av oss har arbetat här länge.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar självständigt och omväxlande med mottagningsarbete. Handledning tillgodoses av erfaren specialist, som ger dig stöd och kunskapsutbyte. Läkarkollegiet samlas regelbundet för avstämning, diskussion och intern fortbildning. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Är du intresserad av ett fritt och omväxlande arbete med patienten där din och dina arbetskamraters arbetsmiljö är i fokus är det här arbetet för dig.

Om dig

Du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård samt har intresse för primärvård och att göra ST-tjänstgöring inom allmänmedicin. Du innehar språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi söker dig som är lyhörd och har ett gott bemötande eftersom du i arbetet träffar många olika patienter på vårdcentralen. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande på vårdcentralen.

Tjänsten avser ett vikariat på 6 månader, med eventuell möjlighet till förlängning samt ST-tjänstgöring. 

För dig som utbildat dig till läkare utomlands och inte gjort AT i Sverige för att få läkarlegitimation, omfattas av de nya bestämmelserna gällande Bastjänstgöring från 1 juli 2021. Bastjänstgöring för läkare (BT) är en obligatorisk inledande del av specialiseringstjänstgöringen i den nya förordningen ST-2021 (HSLF-FS 2021:8). Det innebär att du behöver göra BT innan eller som inledande del av din ST.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landvetter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2689
Kontakt
  • Petra Sjöström, Verksamhetschef, 070-5611720
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund, mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb