Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Thorax, Operation 2, Sahlgrenska

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

På Operation 2 Sahlgrenska sjukhuset bedrivs högspecialiserad och högteknologisk vård inom thoraxkirurgi. Avdelningen består av fem operationssalar där vi bedriver hjärtkirurgi på fyra salar och lungkirurgi på en sal. Vi utför förutom traditonell kirugi även minimalinvasiv- och robotassisterad kirugi, Nationell högspecialiserad vård (NHV) inom hjärt- och lungtransplantation samt GUCH-kirurgi (vuxna med medfödda hjärtfel). Som anestesisjuksköterska hos oss ingår du i teamet som deltar ECMO-larmkedjan.

Vad erbjuder vi?

Vi arbetar för en god och säker vård utefter väl inarbetade rutiner och vid anställning kommer du få en individuellt anpassad bredvidgång. Vi har individuella scheman anpassade till verksamhetens behov som innefattar schemaläggning på dygnets alla timmar. Till hösten har vi fått förmånen att testa en ny schemamodell som vi gärna berättar mer om vid en eventuell anställningsintervju. För övrigt erbjuder vi ett spännande arbete med kompetensutveckling och gott kamratskap. Du bidrar med dina tidigare erfarenheter och idéer till utvecklingen av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som anestesisjuksköterska är du en viktig del i operationsteamet där arbetet är omväxlande och utmanande. Du kommer ofta utmanas med att vårda svårt hjärt- och lungsjuka patienter. Förutom arbetet på thoraxoperation så ingår anestesiarbete på de två kardiologiska interventionsavdelningarna  

Om dig

Vi söker därför dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som anestesisjuksköterska. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har förmåga att arbeta i ett omväxlande tempo. Du har social kompetens och är såklart även intresserad av akutsjukvård och nyfiken på thoraxkirurgi. Du bidrar också till en utvecklande och positiv arbetsmiljö och vi hoppas att du tillsammans med oss vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Känner du igen dig i beskrivningen?

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2676
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Johan Thorell , 0790-610827
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lars Jensen , 031-3424110
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb