Närhälsan Hisingen jourcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Hisingen jourcentral är en kvälls- och helgöppen mottagning belägen centralt på Hisingen. Vårt uppdrag är att ge god vård då ordinarie vårdcentraler är stängda. Jourcentralens öppettider är vardagar klockan 17:00-22:00 samt helger och röda dagar klockan 10:00-16:00. Hos oss söker patienter med både lättare och allvarligare akuta besvär, bland annat sår- och brännskador, misstänkta frakturer samt olika typer av infektioner. Vissa behandlas och omhändertas på jourcentralen medan andra patienter behöver remitteras vidare för bedömning och behandling på sjukhus.

Mottagningen arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas av hög kompetens och ett stort engagemang. Vi är måna om varandra kollegor emellan och har ett nära samarbete över yrkesgränserna. Humor och god laganda är viktigt för oss, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Vi arbetar med ständiga förbättringar och utvecklingsarbeten.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på jourcentralen är varierande där patienten står i fokus. Inkommande patienter prioriteras på plats då vi har drop-in mottagning.

Arbetet består bland annat av:

  • Självständigt arbete i laboratoriet med provtagning och kontroller
  • Assistera läkare
  • Blodtrycksmätning och EKG-undersökning
  • Såromläggningar

Om dig

Du har dokumenterad utbildning som undersköterska med erfarenhet av provtagning, på både vuxna och barn. Tidigare erfarenhet av arbete med såromläggning, suturtagning, blodtrycksmätning är meriterande. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom primärvård och/eller på jourcentral.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Arbetsbelastningen är varierande och stundvis hög, det är därför viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande gentemot kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Intervjuer sker löpande.

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/ 

För dig som blir erbjuden en tjänst hos oss innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kan bli annan än undersköterska, exempelvis assistent omvårdnad.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2668
Kontakt
  • Marie Steffenburg Wennberg, Verksamhetschef, 070-7292995
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, 073-4039649
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb