Sjukhusen i väster, Psykiatrimottagning Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Psykiatrimottagning Kungälv är vackert belägen vid Bohus fästning, ca 20 minuter med buss från Göteborg.

Beskrivning
Psykiatrimottagning Kungälv erbjuder bedömning, utredning och behandling på specialistpsykiatrisk nivå. Vi arbetar med god kvalitet, kompetens och professionalism. Vi vill skapa effektiva arbetssätt utifrån evidensbaserad behandling där patienten står i centrum. Vi lägger stor vikt vid teamarbete där alla är medspelare. Hos oss ska tillgänglighet vara ett ledord. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, men också kan arbeta under eget ansvar. Du tycker om att ta ansvar och har inga problem med att vara flexibel.

Psykiatrimottagning Kungälv är en del av Kungälvs sjukhus, Sjukhusen i väster, där vi samarbetar med heldygnsvården, våra DBT- och ätstörningsteam, våra två systermottagningar i Ale och Stenungsund samt med våra tre BUP-mottagningar.

Vi är ca 45 personal som arbetar på mottagningen och är uppdelade i tre tvärprofessionella team.
Teamens inriktning är NP/Beroende, Allmänpsykiatri samt Bipolär- och psykossjukdom. I de tre
teamen är det ca 1700 patienter fördelade.
Sekreterargruppen består av sex medicinska sekreterare, vilka har ett nära samarbete och hjälps åt
vid bl.a. ledigheter. Som medicinsk sekreterarare hos oss erbjuds du ett ansvarsfullt, utvecklande och varierande arbete med en spännande framtid. Du blir en viktig del av vår verksamhet och kan göra skillnad.

Din arbetsdag kan bland annat bestå av dokumentation, bokningar av patienter för både individuell och gruppbehandling, journal- och arkivhantering, diagnosklassificering, personaladministration, ansvar för inkommande post och remisser samt telefonbemanning. I tjänsten ingår också att bemanna vår kassa, men i nuläget befinner sig mottagningen i tillfälliga lokaler på Kungälvs sjukhus och därmed har vi ingen egen kassa. Du kommer arbeta med bl.a. journalsystemet Melior, patientadministrativa systemet Elvis samt med MedSpeech och även vara behjälplig avseende införande och användandet av Taligenkänning (TiK).

I vår verksamhet uppmuntrar vi samtliga sekreterare att ha egna ansvarsområden. Det är önskvärt
att du har intresse av förändringsarbete, IT och digitalisering. Vi sätter ett stort värde på att ta emot LIA-studenter och är en mycket populär verksamhet för studenterna. Mottagningen har öppet på vardagar under dagtid. Vi erbjuder möjligheter till distansarbete.

Kvalifikationer
Vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift. Meriterande och önskvärt är arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning inom verksamhet Psykiatri.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2667
Kontakt
  • Mari Andersson, vårdenhetschef, 0768-352523
Facklig företrädare
  • Therese Jakobsson, Vision, 076-0508863
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb