Södra Älvsborgs Sjukhus, VO AnOpIVA

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om Verksamhetsområde AnOpIVA
Verksamhetsområde AnOpIVA bedriver akut och planerad verksamhet i Borås. Verksamhetsområdet omfattar en intensivvårdsavdelning, två operationsavdelningar, två postoperativa avdelningar, sterilteknik, smärtenhet och två endoskopiska enheter varav en förlagd i Skene. Idag görs ca 11 000 operationer på SÄS inom flertalet specialiteter. Verksamheten är i ständig utveckling och vi ser idag en ökning inom bland annat dagkirurgi och anestesi vid röntgenologiska och endoskopiska ingrepp.

Om vår lediga tjänst
Som läkarchef för ST-läkarna på verksamhetsområdet har du verksamhets- och personalansvar samt ekonomiskt ansvar för din medarbetargrupp som för tillfället består av 13 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen och arbetar nära övriga chefer för att driva verksamhetsområdet framåt. I din roll ingår, utöver nära dialog och planering för utvecklingen av dina medarbetare, även rekrytering, kompetensförsörjning samt att vara delaktig i schemaläggningsarbetet. Du kommer ha ett nära samarbete med vår ST-studierektor samt med verksamhetsområdets andra läkarchef som har ansvar för specialist- och överläkarna. 

Chefsuppdraget uppskattas till 50% och resterande del kliniskt arbete eller annat uppdrag inom verksamhetsområdet.

Din profil
Du är i första hand läkare, med specialistkompetens företrädesvis inom anestesi och intensivvård, eller annan vårdutbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer relevant. Tidigare chefsuppdrag är meriterande. Som person är du både lyhörd och drivande. Du tar tillvara dina medarbetares olika kompetenser och trivs med att leda andra. Du är öppen för nya arbetssätt och dina beslut är väl förankrade i verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och inför anställning kommer vi begära utdrag från belastningsregistret.

Övrigt
Intervjuer kommer genomföras måndag 17/6.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% (50% chefsuppdrag)
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2552
Kontakt
  • Håkan Joelsson, verksamhetschef, 070-0852786
Facklig företrädare
  • Linne Svenne, Läkarförbundet, 033-6163142
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb