Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 353 - Hematologi och Trombos

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

Avdelning 353 är en internmedicinsk vårdavdelning med 21 vårdplatser som bedriver specialistvård inom hematologi- och trombosvård. På avdelningen vårdas också patienter med andra intermedicinska diagnoser. På avdelningen finns en hematologisk dagvårdsenhet som bemannas av avdelningens sjuksköterskor.

Vad erbjuder vi?

Vi är en arbetsgrupp som tillsammans arbetar för ett gott arbetsklimat. Att hjälpa varandra att lyckas med sitt uppdrag är en självklarhet. Du kommer till en grupp med lång erfarenhet och i varierande åldrar. Du får fyra veckors introduktion, anpassad utifrån din erfarenhet och kompetens.

Vi arbetar med individuell schemaplanering. Det innebär att du lägger ditt schema själv. Om du är nyutexaminerad sjuksköterska har du alla möjligheter att känna dig trygg och växa i din roll. Du kommer få kontinuerligt stöd av erfarna sjuksköterskor och sektionsledare.

Ditt arbete kommer innefatta stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar är en viktig del i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, sjukvårdsbiträden, läkare, dietist, farmaceut och samordnare. Du har även tät kontakt med fysioterapeut och arbetsterapeut.

Det är du som leder och fördelar omvårdnadsarbetet, alltid med målet att ge våra patienter en god och jämlik vård.

Förutom de sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska inom internmedincsk slutenvård så ingår även ett flertal medicinsktekniska uppgifter.

Vill du arbeta med en tydlig inriktning mot hematologisk vård så kommer du efter en separat introduktion för detta och ett cytostatikakörkort även administrera cytostatika.

Om dig

Vi söker dig som snart är färdig sjuksköterska och dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du ska vara med och bidra till ett gott samarbete samt vara en del av ett team där vi stöttar varandra. Du är engagerad och vill vara med och utveckla vården med patienten i centrum

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2514
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Annica Anserius, 031-3435275
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Kristin Karlsson, 031-3435153
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb