Västra Götalandsregionen, Södra Älvsborgs sjukhus i Borås


I Västra Götalandsregionen används Faciliate för att stödja processer inom fastighetsförvaltning och serviceverksamhet. Just nu pågår ett projekt på Intern service på Södra Älvsborgs sjukhus där vi ser över den digitala kartläggningen av lokaler som finns i systemet, för att säkerställa att vi följer de regionövergripande rutinerna för vårt serviceuppdrag. Nu söker vi två studentmedarbetare till höstterminen 2024 som kan vara en resurs till oss i detta arbete!

Vad ingår i uppdraget?

I Faciliate finns digitala kartor över de lokaler som ingår i vårt serviceuppdrag på Södra Älvsborgs sjukhus. Ditt arbete som studentmedarbetare kommer att innebära att säkerställa att de digitala kartorna stämmer överens med hur lokalerna används på sjukhuset, korrigera detta vid behov, samt säkerställa att korrekt arbetsbeskrivning och frekvens är uppdaterat i systemet. Detta innebär en kontinuerlig kontakt med vården, då arbetet sker främst i lokalerna på Södra Älvsborgs sjukhus. 

Tjänsten riktar sig till dig som inte tidigare varit studentmedarbetare inom Västra Götalandsregionen och har studier som huvudsaklig sysselsättning under höstterminen 2024.

Som studentmedarbetare får du knyta värdefulla kontakter och för oss som arbetsgivare ger det möjlighet att visa vår verksamhet och ta del av din kunskap. Anställningen är ca 5–15 tim/vecka och du förlägger arbetstiden tillsammans med den utsedda handledaren utifrån dina studier och verksamhetens behov.

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara studentmedarbetare i Västra Götalandsregionen på vår hemsida, Läs mer här!

Din kunskap och bakgrund

Vi söker dig som läser som lägst en kandidat på högskole- eller universitetsnivå inom områden såsom administration, IT, systemvetenskap eller liknande. Du har god förmåga att lära dig och sätta dig in i nya system, och din övergripande kunskap inom IT är god. 

Då du i ditt uppdrag kommer att ha kontinuerlig kontakt med vården, ser vi att du är bekväm med att skapa nya relationer, och har lätt för att ta kontakt. För att komma framåt i projektet behöver du vara strukturerad, självgående och ansvarstagande. Då detta projekt är i uppstartsfas, är det viktigt att du är bekväm med att själv vara med och forma arbetssättet. Vidare ser vi att du har god kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift. Arbetet innebär självständigt arbete. Har du tidigare arbetat med Faciliate är detta meriterande. 

Placering är vid Södra Älvsborgs sjukhus i Borås. 

Varmt välkommen med din ansökan senast den 13/6.

 

Anställningen avslutas 2024-12-20
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde September 2024
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Upp till 15 tim/v.
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2501
Kontakt
  • Dennis Berg, Enhetschef, 072-2049760
Facklig företrädare
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 0734-445330
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb