Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Mottagning för personlighetssyndrom

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

Mottagningen för Personlighetssyndrom är en subspecialiserad mottagning som riktar sig mot personlighetssyndrom. Det är en stor mottagning där vi arbetar i tvärprofessionella team bestående av psykolog, sjuksköterska, kurator, arbetsterapeut och läkare.

På mottagningen finns det goda möjligheter till professionellt utbyte samt utvecklingsarbete.

Lokalerna ligger i centrala Göteborg, mitt emot Trädgårdsföreningen.

Vad erbjuder vi?

Som en av Psykiatri Affektivas kuratorer ingår du i en organisation där utvecklingsarbete och fortbildning ses som viktiga för en bra arbetsmiljö. MPS är en stor mottagning med goda möjligheter till kollegialt utbyte och utveckling.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad inom ett av våra tre basteam.

Du kommer att ansvara för det psykosociala perspektivet och arbeta som fast vårdkontakt. Arbetsuppgifterna kan innehålla psykosocial utredning/bedömning ur ett patient/ barnperspektiv, ekonomisk rådgivning, nätverksarbete och kontakter med externa myndigheter.

Arbetet som fast vårdkontakt innebär bland annat att vara patienters primära kontakt, att tillse att vårdplan upprättas tillsammans med patienten, samverka med berörda myndigheter samt att samordna kontakter med andra vårdgivare.

Om dig

Vi söker dig som har socionomexamen, gärna legitimation som hälso- och sjukvårdskurator. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i psykiatrisk öppenvård samt att du har arbetat med målgruppen. Det är meriterande om du har erfarenhet av samordning, rehabilitering och av samverkan samt vidareutbildningar av olika slag och erfarenhet av psykiatri/socialtjänst.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2346
Kontakt
  • Enhetschef, Emilie Lavebäck, 0700825076
Facklig företrädare
  • Git Olofsson, 072-2063558,git.olofsson@vgregion.se
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb