Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 3, IVA/Postop Skövde

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

På den postoperativa avdelningen vårdas både planerade dagkirurgiska och inneliggande patienter samt akut opererade patienter. Hos oss ska patienterna känna sig trygga och delaktiga i vården samt få ett respektfullt och professionellt bemötande. Enheten är bemannad med sjuksköterskor och undersköterskor. Anestesiläkare har det övergripande ansvaret för patienterna i samråd med patientansvarig operatör/läkare. Under 2023 har IVA pre-postop flyttat in i nya lokaler utformade för att möta framtidens behov av intensivvård och postoperativ vård för våra medborgare!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ansvarar du för patientens allmänna omvårdnad och medverkar i det medicinska arbetet. Det är ett omväxlande arbete som bland annat innebär att du förbereder patienter inför operation, övervakar patientens vitalparametrar efter operation, kontrollerar förband och distalstatus, utför urintappning vid behov, utför smärtskattning, samt assisterar läkare vid olika ingrepp. Arbetet sker i nära samarbete med undersköterskekollegor och ansvarig sjuksköterska.  
Postop bedriver verksamhet på dygnets alla timmar. Du kommer att tjänstgöra dag och kväll.  

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller är student enligt nedan:

  •  undersköterska inom vård- och omsorg, alternativt att du blir klar med din utbildning senast i juni 2024
  •  sjuksköterskestudent som avklarat minst tre terminer på sjuksköterskeprogrammet samt genomfört sjukhuspraktik senast juni 2024
  •  läkarstudent som avklarat minst sex terminer på läkarprogrammet senast juni 2024

Har du erfarenhet av arbete inom kirurgiområdet eller postoperativ vård sedan tidigare så ser vi det som meriterande. Ett sommarvikariat hos oss ställer krav på att du är ansvarstagande, noggrann, observant och lyhörd. Tempot är ofta högt vilket ställer krav på flexibilitet. Arbetet kräver också att du har en god förmåga att samarbeta med alla yrkes-kategorier och har ett fint bemötande mot patienter och deras anhöriga. För att vi ska kunna erbjuda våra patienter god och säker vård är det viktigt att du förstår och kan kommunicera på svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vid tillsättning av tjänst kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att begäras av arbetsgivaren. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 37 tim/vecka, 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2345
Kontakt
  • Lotta Apell, enhetschef, 070-3053281
Facklig företrädare
  • Kommunal , 0500-478300
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb