Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neuropsykiatri

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om verksamheten

Verksamhetsområde Neuropsykiatri är ett av fem vuxenpsykiatriska verksamhetsområden inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU). Verksamheten är forskningsintensiv i dagsläget med fokus på kognitionsstörande sjukdomar hos vuxna och befolkningsstudier rörande äldres hälsa. Verksamheten är i ett skede av stora förändringar och nya uppdrag.  Ständiga förbättrings- och utvecklingsarbeten är en naturlig del i verksamheten.

I april startade Psykiatrisk mottagning autism, med uppdrag att behandla psykiatriska diagnoser hos patienter med autismspektrumtillstånd. Mottagningen kommer att byggas upp successivt. Arbetet sker i psykiatriskt team. Forskning kommer att ske på mottagningen. 

Vad erbjuder vi?

Du får här en unik chans att vara med och utforma en ny verksamhet från grunden. Du kommer att erbjudas kompetensutveckling och handledning. Du kommer att vara en viktig del i mottagningens utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut har du en nyckelroll i mottagningens arbete, Du ger stöd och rådgivning utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser i vardagssituationen. Det kan också förekomma olika former av bedömningar/utredningar, utprovning och uppföljning av vissa hjälpmedel samt eventuella utvecklingsarbeten. Insatserna kan ges individuellt och/eller i grupp. Du deltar i planeringen av insatser tillsammans med patienten, eventuella anhöriga och övrigt nätverk.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och vill arbeta i ett tvärprofessionellt psykiatriskt team med fokus på patientens bästa och som har ett starkt intresse för patientgruppen. Du behöver vara utvecklingsorienterad och samarbetsinriktad. 

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2326
Kontakt
  • Enhetschef, leg psykolog, Jonas Bretan, 0765134759
Facklig företrädare
  • Sara Griphammar, SACO, 0722-026349
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb