Habilitering & Hälsa, Hörselteam, Skövde

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Beskrivning
Hörselverksamheten har verksamhet i hela Västra Götalandsregionen och ger stöd och behandling till personer med bestående hörselnedsättning, dövhet och dövblindhet i alla åldrar. Hörselverksamheten i Skaraborg har mottagningar i Skövde, Lidköping, Falköping och Mariestad. Samverkan sker bland annat med Öron-, Näs- och Halsmottagningar, andra verksamheter inom Habilitering & Hälsa, brukarorganisationer, högskolor och universitet. Vi söker nu en audionom till vårt hörselteam med huvudplacering i Skövde.

Arbetsuppgifter
Som audionom inom VGR arbetar du med både audiologisk diagnostik och rehabilitering. Åtgärderna utgår från en helhetssyn där audionomen tillsammans med andra yrkeskategorier samverkar med patient/närstående. 

Som audionom med fördjupad kompetens i teknik arbetar du tvärprofessionellt. Arbetet sker både enskilt och i team. Arbetsuppgifterna kommer att fördelas mellan patientarbete och teknisk support. 

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Hembesök för installation av hjälpmedel
  • Samverka med hörselingenjörer
  • Teknisk service av hörhjälpmedel
  • Ta emot patienter på hörhjälpmedelsmottagning
  • Utföra hörselrehabilitering och diagnostik

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad audionom med minst tre års erfarenhet.

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom hörselrehabilitering och är trygg i teknisk rehabilitering.  Vi tror tjänsten passar dig som är flexibel och har intresse för teknik.  Arbetet kräver noggrannhet, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet, samt vilja att vara en del av den framtida utvecklingen av verksamheten. Körkort för personbil (B) är ett krav. 

Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2317
Kontakt
  • Angelica Andersson, enhetschef, 070-0824350
Facklig företrädare
  • Beatrice Snabb, SRAT, beatrice.snabb@vgregion.se
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb