Folktandvården, IT- och fastighetsenheten

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Arbetsbeskrivning

Du kommer vara en av de ansvariga för kontakterna mellan verksamheter, Västfastigheter och andra aktörer och medverka till att identifiera verksamhetens behov av lokaler samt arbeta med att optimera redan befintliga lokaler. Rollen som projketledare innebär att stödja områdets verksamheter i arbetet med att disponera och anpassa våra lokaler i relation till verksamheternas behov. Det innebär konkret att ta fram underlag för lokalanpassningar för områdets verksamheter samt planera för och delta i genomförande av dessa. Inom området finns även flera enheter som geografiskt finns på annan plats och i uppdraget ingår också dessa. Du kommer också att i funktionen samarbeta med berörda verksamheter, flera andra funktioner inom Folktandvården (såsom Hygien, kvalitetssamordnare, miljökoordinator) och med planeringsledare från andra områden.

Arbetet innefattar även att samordna verksamheternas investeringsbehov, analysera lokalbehov och ingå i övergripande grupper avseende lokalfrågor. Du kommer arbeta självständigt och i team med andra stabsfunktioner avseende exempelvis säkerhets- och miljöfrågor. I detta arbete kommer du även att vara med och driva enhetens aktuella kvalitets- och utvecklingsfrågor samt stödja och underlätta verksamheternas arbete.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom relevant ämnesområde och gedigen erfarenhet av och kunskap om att leda och koordinera byggnads- och evakueringsprojekt inom organisationer. Dokumenterad erfarenhet av projektledning samt utvecklings- och förbättringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet och kompetens inom projekt som innebär större investeringar.

Som person är du målinriktad och drivande, har en god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har också förmåga till helhetssyn och att arbeta resultat- och målinriktat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet från Hälso- och sjukvård (Tandvård) är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1983
Kontakt
  • Enhetschef Stefan Holmberg, 070-3151595
Facklig företrädare
  • Vision, Mari Liepins
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb